FYSIO360 • Gothersgade 137, st.th. • 1123 København K • [email protected] • Tlf.: 9360 3609

Google
5/5
Facebook
5/5

“Nørdede Fysioterapeuter”

danmark-logo@2x
Dias 2 overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik her
Dias overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik her
Previous slide
Next slide

Funktionsscreening

Som de eneste i Danmark tilbyder vi funktionsscreeningen Athletic 1080.

Screeningen undersøger hvor god bevægeligheden er i leddene fra fødderne og op gennem alle led i ryggen, for at finde begrænsninger i din krop.

Screeningen er specifik, og vi kan derfor, meget præcist definere din problematik, og på den måde målrette behandlingen og øvelserne til dig, så DU kan arbejde med at få et bedre resultat i din træning.

Athletic1080 er et objektivt screeningssystem, der udfordrer klienten i funktionelle bevægelser. Dette for at måle bevægeligheden af de enkelte led, i situationer der kan overføres til almindelige dagligdagsaktiviteter.

Vil du eksempelvis finde ud af hvorfor du har svært ved at bøje dig ned og snøre skoene, eller hvorfor du får ondt når du spiller fodbold i haven, så kan Athletic1080 være et værktøj til at finde ud af dette.

Hos Fysio360 bruger vi Athletic, fordi vi mener det er et fremragende undersøgelsesredskab, der, i samspil med den fysioterapeutiske undersøgelse, hjælper med at finde årsagen til dine problemer, så netop årsagen behandles og ikke kun symptomerne.

At behandle årsagen giver et bedre resultat, både nu, men især på længere sigt.

Sådan foregår det

Du står på en standardiseret Athletic1080 måtte, og bliver guidet gennem forskellige bevægelser. Her måles graderne af din bevægelighed, som tastes ind i et computersystem. Når alle data er samlet i systemet, regner computeren bevægeligheden ud for hvert enkelt led. Systemet tester leddene fra foden til og med rygsøjlen.

Athletic1080 er valideret og reliabilitetstestet.

Undersøgelsen foretages af Frederik Bløndal.