Facebook
Google

Har du haft længerevarende eller gentagne smerter fra kroppen? Måske har du også en dårlig holdning, med ondt i nakke og skuldre, eller gør det ondt når du går? Har du prøvet fysioterapeuter, kiropraktorer og osteopater uden resultat?

Bindevævet omkranser alle vores strukturer i kroppen, fra hud til tænder, indvolde og knogler. Hvis man fjerner alt, som ikke er bindevæv fra din krop, vil der stadig ligge en sparkedragt som man vil kunne se er dig.

Bindevævet bliver delt op i slynger, eller linjer af sammenhæng, der forbinder hele kroppen. Eksempelvis er der en linje som strækker sig fra fødderne og helt op til kraniekanten, hvor man kan finde årsagen til konstante eller tilbagevendende hovedpiner i lægge eller fødder.

Når du kommer til en session med bindevævsbehandling, vil din holdning og bevægelse blive undersøgt, for at finde blokeringer og begrænsninger, som skal bearbejdes og løsnes.

Alt efter problematik vil behandlingen oftest starte nedefra.

Som enhver bygning skal fundamentet være i orden, inden vi ændrer konstruktionen.

Behandlingen henvender sig bl.a. til folk med længerevarende smerter, eller tilbagevendende problemer i bevægeapparatet. Her især rygsmerter, hovedpiner, hofteproblemer og gangbesvær.

Derudover kan atleter også nyde godt af behandlingen, da man øger bevægepotentialet i kroppen, så stabiliteten i leddene bliver nemmere at holde, og overskydende ressourcer derfor kan bruges præstationsfremmende.

Er du interesseret i yderligere information omkring bindevæv, fascia og hvordan det påvirker din krop, kan du læse mere her: Information omkring bindevæv

Behandlingen foretages af Nikolaj og Karin

Priser:

Bindevævsbehandling og undersøgelse, 90 min 999 kr.